Nieuws

KR Communicatie zet verkeersveiligheid door in netwerk

28 september 2019

KR Communicatie is een marketing en communicatiebureau gevestigd in Dordrecht en werkt voor diverse opdrachtgevers, waaronder Spa, Alpro en De Heus Voeders. Sinds een aantal jaren is KR Communicatie actief voor de regio Drechtsteden op het thema verkeer. Met die betrokkenheid is intern ook het zaadje geplant en is verkeersveiligheid in de genen van de organisatie gekomen.

Tinja Kamp, senior account manager zegt:” We zijn trots op de campagne “Oversteekhelden”. Met de opdrachten rondom verkeersveiligheid zijn we ons gaan verdiepen in het onderwerp. Dat heeft gemaakt dat het voor ons ook is gaan leven. We vinden het belangrijk om met elkaar over het onderwerp in gesprek te zijn.”

Directeur Hans Riemens vult aan: “Met de uitnodiging om partner te worden van de aanpak Maak een punt van nul zijn we er opnieuw over gaan nadenken. Wat inmiddels een soort onbewust gedrag is, willen we bewust maken. We willen dit gedrag borgen in de organisatie en de ongeschreven afspraken vast gaan leggen in onze manier van werken. We willen een punt maken van veilig onderweg zijn.”

KR Communicatie is een relatief kleine organisatie van 16 medewerkers. Ze zien hun eigen inzet daarom als een klein stapje in de goede richting. We gaan onze kennis over veilig rijden vergroten zodat alle collega’s altijd, dus niet alleen in werktijd maar ook privé, veilig onderweg zijn. Dat gaat verder dan Mono rijden, wij weten inmiddels dat een paar kilometer te hard rijden, ernstige gevolgen kan hebben. In onze periodieke nieuwsbrieven zullen we aandacht te geven aan "maak een punt van 0". Ook op onze eigen website zal het onderwerp een plek gaan krijgen.

En zoals het een goed communicatiebureau betaamt, wil KR impact maken. Onze kracht zit in ons werk. We zien welke impact we maken met de campagnes die we invulling geven met de regio. We zien daarin echt kansen. Met het borgen van verkeersveiligheid in onze eigen organisatie geven we het goede voorbeeld. We benutten onze communicatiekracht om dat goede voorbeeld uit te dragen in ons netwerk en daar het thema op de kaart te zetten. We gaan onze opdrachtgevers inspireren om met ons mee te doen.

Met elkaar maken we een punt van nul.


< Terug naar het nieuwsoverzichtMeld je aan voor de nieuwsbrief!

Deel deze pagina: