Maak jij ook een punt van nul?

Rij MONO, ook zakelijk

Ook bedrijven kunnen een belangrijke rol spelen om ervoor te zorgen dat ongevallen door smartphonegebruik worden voorkomen. We ondersteunen bedrijven die willen meewerken aan verkeersveiligheid (zoals MONO rijden) graag met kennis, advies en materialen. Op deze pagina is te zien welke middelen daarvoor beschikbaar zijn en welke bedrijven al meedoen. Op deze pagina is te vinden welke gereedschappen er landelijk beschikbaar zijn voor de MONO-campagne.

MONO-tips

Maak een punt van MONO rijden! Maar hoe? Hier een paar tips.

  1. Zet je telefoon op stil of in vliegtuigmodus als je gaat rijden of stel je telefoon in op MONO: iPhones stel je in op ‘niet storen tijdens autorijden’, voor Android download je een van de apps.
  2. Doe je telefoon onderin je tas als je rijdt.

Download de algemene MONO-flyer voor meer tips en bekijk de infographic met de feiten en cijfers.

Op daarkunjemeethuiskomen.nl/rijmono vind je meer informatie over de landelijke campagne.

 

Per 1 juli: ook op de fiets

De MONO-campagne wil het gebruik van sociale media in het verkeer verminderen en tegengaan. Gebruik van een mobiel in het verkeer is voor autobestuurders verboden. Per 1 juli 2019 is het gebruik van mobiele elektrische apparaten óók op de fiets verboden.

 

Wat is er precies veranderd? Dat lees je in de flyer. Spread the word met de banner voor social media en voorkom hoge boetes!Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Deel deze pagina: