Maak jij ook een punt van nul?

Rij MONO, ook zakelijk

We zijn gewend om overal en altijd onze smartphone te checken bij nieuwe berichten of meldingen. In het verkeer kun je je telefoon beter in je tas laten of je telefoon instellen op MONO. Ook voor zakelijke berichten.

Tips voor e-bikers

Je ziet ze steeds vaker: fietsen met elektrische ondersteuning in alle soorten en maten. Ben jij een echte e-biker of overweeg je de aanschaf van een e-bike? Neem dan deze tips ter harte, zodat jij veilig over straat gaat.

Zichtbaar op de fiets

Als je goed zichtbaar bent op de fiets, kom je een stuk minder snel in een ongeluk terecht. Zorg daarom dat je verlichting werkt en dat je reflectoren op je fiets hebt. Zo kunnen automobilisten en andere bestuurders je goed zien en rekening met je houden. Lees de 10 tips.

Campagnematerialen

Maak jij je ook sterk voor minder verkeersslachtoffers? Hier kun je diverse materialen downloaden en gebruiken om kennis en informatie over veilig verkeersgedrag te delen.

Letten op je snelheid

Het lijkt voor veel automobilisten een gewoonte: iets te hard rijden. Maar wist jij dat 1 op de 3 verkeersongelukken komt door te hoge snelheid? Check dus altijd je snelheidsmeter wanneer je een woonwijk inrijdt. Lees meer over Snelheid.

Bob? Zeg het hardop

Dat met alcohol de weg op gaan gevaarlijk is weten we allemaal. Maar je weet ook dat het heel verleidelijk is iets te drinken, ook als je Bob bent. Zegt het daarom hardop! Dan maak je het jezelf een stuk makkelijker. Lees nog meer feiten en tips over en voor de Bob.

Tips voor ouders

Naast alle andere taken hebben ouders ook de belangrijke taak om hun kinderen verkeersveiligheid bij te brengen. Nog al te vaak zijn kinderen betrokken bij ongelukken. Bekijk de feiten, cijfers en tips die jij nodig hebt om jouw kind verkeersbewust te maken.Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Deel deze pagina: