Achtergrondinformatie

Over deze campagne

Jaarlijks vallen er meer dan 5.500 ernstige verkeersslachtoffers in Zuid-Holland. De meeste ongelukken komen door menselijk gedrag. Bijvoorbeeld doordat we te hard rijden, op onze smartphone kijken of geen goede verlichting op onze fiets hebben. Die ongelukken zijn vermijdbaar. Elk verkeersslachtoffer is er één teveel.

Jong geleerd...

Ook met TotallyTraffic en SCHOOL op SEEF maken we een punt van nul verkeersslachtoffers! Deze succesvolle lesprogramma’s in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs zorgen ervoor dat kinderen van jongs af aan leren hoe zij zich verantwoordelijk kunnen gedragen in het verkeer. SCHOOL op SEEF en TotallyTraffic vallen onder de campagne Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers. Kijk voor meer informatie over deze programma’s op www.schoolopseef.nl en op www.totallytraffic.nl.

Campagnemiddelen

Maak jij je, professioneel of als individuele weggebruiker, ook sterk voor minder verkeersslachtoffers? Laat dan zien dat je meedoet aan deze campagne. Hieronder kun je diverse campagne-uitingen downloaden en gebruiken voor je eigen berichten, website, Facebook enz.

Infographics
MONOBedrijvenOuderbetrokkenheid voor oudersOuderbetrokkenheid voor intermediairsJongerenSeniorenSoS


Flyers

Algemeen 10 tipsMONOBob WinterFietsverlichtingFietsstraatE-bikers

Filmpjes

Kijk voor meer filmpjes op YouTube


Social media

Twibbon stappenplan


Organiseer jij activiteiten ter bevordering van de verkeersveiligheid? Stuur dan een mail naar info@maakeenpuntvannul.nl, dan zorgen wij voor een bericht op de site en het plaatsen van de activiteit op de kaart.